Interim (Groningen, Friesland, Drenthe)

Zoek je een interim manager in Groningen, Friesland of Drenthe voor een project of voor de tijdelijke vervanging van een van je mensen?

Zet Date Hoiting advies & regie in als verbindende projectmanager bij verbetering, vernieuwing en innovatie. Ook de tijdelijke inzet als communicatiemanager, marketingmanager en salesmanager is mogelijk. Een passende tijdelijke oplossing.

Samen aan de slag gaan geeft energie. Ik breng die energie graag binnen bij jullie organisatie. Soms is er sprake van een nieuwe organisatie waarin nog veel te pionieren valt. En soms kom ik in bedrijven waar alles al heel lang is zoals het altijd was. Wat de situatie ook is, als frisse en betrouwbare interim manager zorg ik er samen met jullie voor dat de toekomst jullie tegemoet straalt.

We kiezen kansrijke projecten en zetten zaken in beweging.  Daarbij zijn vertrouwen en communicatie belangrijk. Over en weer formuleren we heldere verwachtingen en werken we stapsgewijs aan de realisatie.

Interim Manager Groningen Friesland Drenthe Projectmanagement Marketingmanager Communicatiemanager Salesmanager

Klantgericht werken

Tijdens interim opdrachten geef ik extra aandacht aan klantgericht werken. En er zijn altijd klanten. Intern en extern. Betalend of niet. Een goede focus op de man of vrouw waar we het allemaal voor doen en waar we deze klant blij mee kunnen maken, is noodzakelijk. Uiteindelijk is het namelijk altijd de klant die over het voortbestaan van een organisatie beslist.

Ik schenk dan ook altijd speciale aandacht aan de klant. Ik wil graag weten wat hem of haar drijft en hoe de oplossingen van mijn opdrachtgever daarop aansluiten. Niet zelden komen bij deze klantgesprekken zaken aan het licht die het verbeteren meer dan waard zijn.

Verbinden als Interim

Niets staat op zichzelf. Ik sluit graag aan bij de ambities van de mensen in jullie organisatie. En ik help om de link te leggen tussen jullie organisatie en de buitenwereld. Mijn tijdelijke positie, ervaring en netwerk maken het mogelijk om vanuit deze verbinding zaken in beweging te krijgen. Dat geeft vertrouwen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, bel dan gelijk even naar 050-2301429.