Techniek

Techniek voor je laten werken. Efficiënter werken, minder fouten maken, meer inzicht krijgen… het zijn maar enkele van de vele voordelen die technische innovaties met zich meebrengen.

Ik kijk graag eens met jullie mee naar jullie werkwijze. Ik stel vragen. Vraag door. En ik hou de gang van zaken eens goed tegen het licht. En ik kom sterk terug. Want bij automatiseringsvraagstukken ben ik de verbindende factor naar de juiste partij om die automatisering uit te voeren. Welke dat is, is vooral afhankelijk van jullie situatie en voorkeuren.

Als regisseur zorg ik ervoor dat jullie elkaar blijven begrijpen. Dat de techniek geen eigen leven gaat leiden. Ik vertaal de eentjes en nulletjes en overige abracadabra naar een overzichtelijk stappenplan met meetbare resultaten. Een echte verbetering.

Techniek voor vooruitgang en verbetering Date Hoiting

Er zijn talloze technische innovaties beschikbaar. De vraag is wat bij jullie ingezet kan of moet worden. Zoek je naar manieren om het werk andere te organiseren of wil je het voor je klanten eenvoudiger maken om zaken met jullie organisatie te doen?

Automatisering, robotisering, big data en kunstmatige intelligentie komen voor organisaties steeds dichter bij. En voor sommige organisaties is de stap van Excel naar een goed CRM-systeem al een reuzenstap, terwijl andere bedrijven nadenken over het ontwikkelen van een webshop of het inzetten van Virtual Reality om de klantbeleving te verbeteren.

Welke technologie helpt jullie organisatie bij het zetten van de volgende stap?

Date Hoiting advies & regie denkt als projectpartner mee en zorgt voor een optimale samenwerking tussen de partijen. Daarbij helpt de ervaring in de ontwikkeling en implementatie van verschillende technische producten en applicaties.