Merksprint Sessie

In een dagdeel grip op het verhaal van jouw bedrijf? Dat kan met een Merksprint Sessie. Met tientallen merksprints in verschillende branches is Date Hoiting advies & regie specialist in het organiseren van deze merksprints.

Waar gaat het bij jullie over? Een simpele vraag. En een helder antwoord zorgt ervoor dat je veel andere keuzes een stuk gemakkelijker kunt maken. Google ventures ontwikkelde een vijfdaagse ‘design sprint”. De ‘brand sprint’ bestaat uit een zestal stappen die we in een dagdeel kunnen doorlopen. Aan het einde van de sprint is je merk helder en heb je een prima uitgangspunt voor verdere ontwikkeling.

Kaizen en Kata - Samenwerken Date Hoiting
Een corona-proof opstelling voor een Merksprint in de Accentzaal van De Harmonie in Leeuwarden op 14 oktober 2020.

Deze merksprint kunnen we bij jullie op locatie doen. Het is ook mogelijk, en vaak extra inspirerend, om een andere locatie te kiezen of de merksprint in de buitenlucht te doorlopen. En zolang het vanwege het coronavirus nog verstandig is om afstand te houden, is deze sprint ook online mogelijk.

Date heeft onze coöperatie enorm geholpen door een marketingstrategie voor ons te ontwikkelen. Door zijn open en eerlijke houding werd een prettige sfeer gecreëerd tijdens de sessies, waardoor iedereen meedeed en elke visie telde! Het resultaat is een breed gedragen marketingstrategie die niet alleen marketingtechnisch inzetbaar is, maar focus heeft aangebracht aan de gehele organisatie!

Stephanie van der Hoeven Projectleider landbouw, natuur en voedsel Gebiedscoöperatie Westerkwartier